Utklassning när Diseröd besegrade Inter Linné på Lemmingvallen

Diseröd hade inga problem med Inter Linné i division 6 Göteborg A herr i fotboll, och vann borta med 6–0 (5–0).

|
Inter Linné IF förlorade mot Diseröds SK

– Vi testade att spela med 5-backslinje för att täppa till bakåt. Med en hållen nolla blir det högsta betyg för dagens formation. Senaste matchen visade vi att vi kunde släppa in 6 mål. Så var skönt och visa att vi även kan göra 6 mål i en match. Futurum nobis est, framtiden är vår, kommenterade Diseröds spelande tränare Eskil Nordenborg.

Gästerna Diseröd fick en bra start på matchen. Robert Thelin gjorde målet, redan i nionde minuten.

Diseröd ökade ledningen till 0–2 i 17:e minuten.

Diseröd ökade ledningen till 0–3 efter en dryg halvtimmes spel, genom Max Hardin.

Diseröd gjorde också 0–4 alldeles före halvtidspausen, genom Anton Karlsson.

Diseröd gjorde också 0–5 i slutet av första halvleken, genom Erik Nordenborg. Till slut kom också 0–6-målet genom Jakob Ström som ökade Diseröds ledning i 51:a minuten. Det blev också matchens sista mål.

I den 88:e minuten fick Inter Linnés Natnael Getaneh rött kort, och fick spela med en man mindre sista två minuterna.

Med en omgång kvar är Inter Linné på femte plats i tabellen, medan Diseröd är på nionde plats.

Motståndare i sista omgången för Diseröd är Syrianska/Arameiska Göteborg. Lagen möts lördag 21 oktober 16.15 på Munkegärdesplan Konstgräs.