Tuff match slutade med förlust för Marstrand mot Eriksberg

Det svängde i matchen i division 5 Göteborg A herr i fotboll mellan Marstrand och Eriksberg på Ytterns IP.

|
Marstrands BK förlorade mot Eriksbergs IF

Hemmalaget Marstrand hade ledningen i halvtid, med 2–1, men efter pausen vände Eriksberg matchen och vann till slut med 4–3.

Marstrands mittback Olle Tilgman kommenterade matchen:

– Tungt tapp. Vi gjorde en bra match men det räckte inte till, tillbaka till träningsanläggningen.

Segermålet för Eriksberg stod Rasmus Andernil Bozic för efter 88 minuter.

Marstrand startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara en minut slog Albin Andersson till.

Eriksberg kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Isak Hellberg, i 15:e minuten.

Marstrand tog ledningen alldeles före halvtidspausen, genom Wiggo Arneson. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Oscar Granath träff på straff och ökade ledningen för Marstrand. Därefter inleddes dock Eriksbergs vändning.

I 65:e minuten slog Rasmus Andernil Bozic till, och reducerade åt Eriksberg.

I den 74:e minuten kvitterade Isak Hellberg för Eriksberg.

Det matchavgörande målet kom med två minuter kvar att spela, när Rasmus Andernil Bozic återigen slog till och gjorde 3–4 för Eriksberg. Andernil Bozic fullbordade därmed Eriksbergs vändning.

Det här var Marstrands femte uddamålsförlust den här säsongen.

Resultatet innebär att Marstrand ligger kvar på tionde plats och Eriksberg på tredje plats i tabellen.

Nästa motstånd för Marstrand är Finlandia/Pallo. Lagen möts fredag 14 juni 19.00 på Tuvevallen.