Tuff match slutade med förlust för Hermansby mot Syrianska/Arameiska Göteborg

Det svängde i matchen i division 6 Göteborg A herr i fotboll mellan Hermansby och Syrianska/Arameiska Göteborg på Kärnavallen.

|
Hermansby IF förlorade mot Syrianska/Arameiska Föreningen Göteborg

Hemmalaget Hermansby hade ledningen i halvtid, med 2–1, men efter pausen vände Syrianska/Arameiska Göteborg matchen och vann till slut med 4–3.

Ett självmål efter 84 minuter avgjorde matchen.

Matchen var mållös till Hermansby tog ledningen i 21:a minuten, genom Tim Vegelius.

Hermansby gjorde 2–0 i 35:e minuten, när Kevin Persson slog till.

Syrianska/Arameiska Göteborg reducerade till 2–1 alldeles före halvtidspausen, genom Josef Aslan. I 69:e minuten nätade Aleksander Yildirim, och kvitterade för Syrianska/Arameiska Göteborg.

Adam Stefanson gav Hermansby ledningen i 77:e minuten.

Mattias Yildirim kvitterade för Syrianska/Arameiska Göteborg med knappa kvarten kvar.

Syrianska/Arameiska Göteborg tog ledningen i 84:e minuten.

För Syrianska/Arameiska Göteborg gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Hermansby är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Hermansby är Vatra KIF. Lagen möts torsdag 5 september 19.45 på Lövgärdesplan.