Tuff förlust för Diseröd mot Vatra KIF

Diseröd lyckades inte alls matcha Vatra KIF i division 6 Göteborg A herr i fotboll, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 1–6 (1–5).

|
Vatra KIF vann mot Diseröds SK

Vatra KIF startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara en minut slog Flamur Tahiri till.

Vatra KIF ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, återigen genom Flamur Tahiri, i åttonde minuten.

Vatra KIF ökade ledningen på nytt, till 3–0, bara fyra minuter senare genom Flamur Tahiri på straff som med målet fullbordade sitt hattrick.

Sju minuter senare var det Denis Taku som såg till att Vatra KIF också gjorde 4–0.

Fem minuter senare var det Flamur Tahiri som såg till att Vatra KIF satte 5–0.

Diseröd reducerade till 5–1 i slutet av första halvleken, genom Anton Karlsson. I 69:e minuten nätade Flamur Tahiri ännu en gång, och gjorde 6–1. 6–1-målet blev matchens sista.

I den 76:e minuten blev Diseröds Jesper Bengtsson utvisad, och fick spela med en man mindre sista 14 minuterna.

Med två omgångar kvar är Vatra KIF på andra plats i tabellen, medan Diseröd är på nionde plats.

Diseröd tar sig an Inter Linné i nästa match borta torsdag 12 oktober 19.45.