Storförlust när Hermansby föll mot Angered på Hjällbovallen

Hermansby hade en riktigt tung match borta mot Angered, och förlorade med hela 0–9 (0–4) i division 5 Göteborg dam i fotboll.

|

Angered startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Milanour Hammad gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Angered ökade ledningen till 2–0 tidigt i matchen, genom Vilma Jerhamre, i elfte minuten.

Angered gjorde 3–0 i 37:e minuten, när Milanour Hammad på nytt hittade rätt.

Angered ökade ledningen till 4–0 på tilläggstid i första halvleken, genom Milanour Hammad som med målet fullbordade sitt hattrick. Direkt efter pausen nätade Nima Yacub Farah och ökade Angereds ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Nima Yacub Farah träff ännu en gång och ökade ledningen för Angered.

I 69:e minuten slog Lava Kotani till, och gjorde 7–0.

Liridona Topallaj gjorde dessutom 8–0 i 70:e minuten.

Angered gjorde också 9–0 genom Nima Yacub Farah och som med målet fullbordade sitt hattrick i 85:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 9–0.

Milanour Hammad och Nima Yacub Farah gjorde tre mål var för Angered.

I nästa omgång har Hermansby Torslanda hemma på Kärnavallen, söndag 23 april 18.00.