Stark första halvlek avgjorde för Marstrand mot Bergsjö IF

Hemmalaget Marstrand gjorde en bra första halvlek mot Bergsjö IF på söndagen, och hade ledningen med 5–1.

|
Marstrands BK vann mot Bergsjö IF

Bergsjö IF lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös, och Marstrand vann därmed matchen i division 5 Göteborg A herr i fotboll.

– Vi gör en riktigt bra match idag, hade en spelidé som vi följer på ett snyggt sätt under matchen, vilket gav rätt resultat. En bra match från samtliga spelare och ledarstab. Högt tempo, bra kombinationer och snygga mål, kommenterade Marstrands mittback Olle Tilgman.

Albin Andersson, Hannes Andersson, Olle Caris Tilgman, Hugo Nithander och Ebubekir Tünay gjorde mål för Marstrand, och Abdirashid Hassan för Bergsjö IF.

Marstrand har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 10–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bergsjö IF har tre vinster och två förluster och 9–10 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Marstrand på nionde plats i tabellen, medan Bergsjö IF är på elfte plats.

Nästa motstånd för Marstrand är Kärra. Lagen möts lördag 28 september 14.00 på Klarebergsvallen.