Simon Hagelin målskytt när Diseröd förlorade

Diseröd förlorade på bortaplan i division 6 Göteborg A herr i fotboll mot Vatra KIF, med 1–3 (0–2).

|
Vatra KIF vann mot Diseröds SK

– Det var en tung match. Vi fick precis ihop elva spelare. Tyvärr är vi inte riktigt med från start och Vatra går tidigt upp till 2-0, kommenterade Diseröds spelande tränare Eskil Nordenborg.

Vatra KIF började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Flamur Tahiri till.

Vatra KIF ökade ledningen till 2–0 snabbt. I femte minuten gjorde Flamur Tahiri mål återigen. Direkt efter pausen ökade Durim Bublica Vatra KIF:s ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Simon Hagelin träff och reducerade åt Diseröd. Men mer än så orkade Diseröd inte med.

Vatra KIF ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Diseröd är på tionde plats.

Nästa motstånd för Diseröd är Gamlestaden. Lagen möts torsdag 5 september 20.15 på Munkegärdesplan.