Noah Larssons mål räckte inte när Ytterby föll

Ytterby blev besegrade av Angered BK på hemmaplan i division 4 Göteborg A herr i fotboll, där matchen på fredagen slutade 1–3 (1–1).

|
Ytterby IS förlorade mot Angered BK

– Oerhört tung förlust. Vi har varit inne i en bra svit ett tag nu men tyvärr kommer vi inte riktigt upp i nivån vi haft tidigare. Bollen studsar i deras favör mer än vår idag trots att vi är laget som för hela matchen i stort sett och så kan tyvärr fotboll se ut ibland, kommenterade Ytterbys tränare Calle Hedén efter matchen.

Angered BK gjorde första målet. Rayan Fedaila gjorde målet, redan i nionde minuten.

Ytterby kvitterade till 1–1 på tilläggstid i första halvleken, genom Noah Larsson på straff. Direkt efter pausen nätade Ismail Ekinci och gav Angered BK ledningen på nytt.

Och med nio minuter kvar att spela ökade Angered BK ledningen genom Hadi Asskoul. 1–3-målet blev matchens sista.

Ytterby har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 10–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Angered BK har tre vinster och två förluster och 13–9 i målskillnad.

För Angered BK gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Ytterby är på andra plats. Ett fint lyft för Angered BK som låg på elfte plats så sent som den 16 maj.

Nästa motstånd för Ytterby är Älvängen. Lagen möts tisdag 11 juni 19.00 på Älvevi.