Marstrand vann toppmötet mot Vatra KIF med 3–2

Marstrand tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Vatra KIF i division 6 Göteborg A herr i fotboll på söndagen med 3–2 (0–0). En viktig seger i toppen av tabellen.

|
Marstrands BK vann mot Vatra KIF

– En riktig kämpainsats ger oss 3 poäng. Vi ligger på rätt positioner och gör rätt beslut, det var nyckeln till vinsten idag, tyckte Marstrands mittback Olle Tilgman, efter matchen.

Herman Rangaard blev matchhjälte med sitt avgörande 3–2-mål efter 75 minuter.

Det betyder att Marstrand gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd.

Inget av lagen fick in något mål under första halvlek, men efter pausen slog Durim Bublica till och gav Vatra KIF ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Albin Andersson och kvitterade för Marstrand.

Marstrand gjorde också 2–1 i 63:e minuten när Marcus Nordenberg fick träff.

Bara fyra minuter senare var det Denis Taku som såg till att Vatra KIF kvitterade till 2–2.

I 75:e minuten avgjorde Herman Rangaard matchen.

Det här var Marstrands fjärde uddamålsseger den här säsongen.

För Vatra KIF gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Marstrand leder serien.

I nästa omgång har Marstrand Diseröd borta på Munkegärdesplan Konstgräs, fredag 1 september 19.30.