Marstrand upp i topp efter trepoängare mot Tollered

Tack vare 6–4 (4–3) borta mot Tollered är Marstrand ny serieledare i division 6 Göteborg A herr i fotboll. Laget ligger på samma poäng som tvåan Syrianska Göteborg men toppar tabellen. Syrianska Göteborg har dessutom en match mer spelad. Efter lördagens match på Spinnarvallen ligger Tollered på sjunde plats.

|
Tollereds IF förlorade mot Marstrands BK

– En riktigt rolig match med mycket mål. Vår offensiv visade vägen, bra kombinationsspel och kemi gav oss 3 pinnar idag, tyckte Marstrands mittback Olle Tilgman, efter matchen.

Det betyder att Marstrand gick obesegrade från planen för tionde matchen i följd.

Tollered började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Fabian Larsen Meza till.

Marstrand kvitterade till 1–1 snabbt. I fjärde minuten gjorde Anton Andersson mål.

Marstrand tog ledningen tidigt i matchen, ännu en gång genom Anton Andersson, i tolfte minuten.

Tollered kvitterade till 2–2 i 17:e minuten, på nytt genom Fabian Larsen Meza.

Marstrand tog ledningen bara tre minuter senare genom Anton Andersson som med målet fullbordade sitt hattrick.

Marstrand ökade ledningen till 2–4 efter en knapp halvtimmes spel, genom Simon Andersson.

I 34:e minuten slog Ted Madjar till, och reducerade åt Tollered. Direkt efter pausen nätade Martin Persson och kvitterade för Tollered.

I 70:e minuten nätade Oscar Granath på straff, och gav Marstrand ledningen.

I den 71:a minuten fick Tollered Salko Huseinovic utvisad, och fick spela med en man mindre sista 19 minuterna.

4–6-målet kom i matchens absoluta slutskede, med fyra minuter kvar att spela, när Erik Söderlund slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 4–6.

Marstrand tar sig an Inter Linné i nästa match borta torsdag 5 oktober 19.45.