Marstrand ny serieledare efter seger mot Lekstorp

Marstrand slog Lekstorp med 3–2 (2–1) på bortaplan och kan nu fira att laget är ny serieledare i division 6 Göteborg A herr i fotboll efter 15 spelade matcher, på samma poäng som Nödinge. Nödinge har dessutom en match mer spelad. Lekstorp ligger på nionde plats i tabellen.

|
Lekstorps IF förlorade mot Marstrands BK

– En riktigt jämn match mot ett tufft motstånd. Vi kör på i 90 minuter och våra 3 poäng kommer från en fantastisk prestation från vår nummer 8, Oscar Granath som gör alla 3 mål från mittfältet, kommenterade Marstrands mittback Olle Tilgman efter matchen.

Oscar Granath stod för Marstrands avgörande mål efter 83 minuter.

Det innebär nionde matchen i rad utan förlust för Marstrand.

Marstrand tog en tidig ledning. Oscar Granath slog till på straff, redan i sjunde minuten.

Marstrand gjorde också 0–2 i 32:a minuten, när Oscar Granath på nytt slog till.

I 34:e minuten nätade Otto Skogsäter, och reducerade åt Lekstorp. I 66:e minuten nätade Jesper Ljungberg, och kvitterade för Lekstorp.

Men med sju minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Oscar Granath som med målet fullbordade sitt hattrick.

I den 87:e minuten fick Lekstorp Ragnar Nilhag utvisad, och fick spela med en man mindre sista tre minuterna.

Det här var Marstrands femte uddamålsseger.

I nästa omgång har Marstrand Tollered borta på Spinnarvallen, lördag 30 september 12.15.