Mål av Hannes Andersson och Ebubekir Tünay – men förlust för Marstrand

Marstrand förlorade mötet med Lekstorp hemma med 3–5 (1–1) i division 6 Göteborg A herr i fotboll på söndagen.

|
Marstrands BK förlorade mot Lekstorps IF

– En riktigt tråkig förlust, vi tappar huvudet sista 15 minuterna vilket ger oss årets andra förlust. Tillbaka till träningsplan för förbättringar, kommenterade Marstrands mittback Olle Tilgman.

Lekstorp startade matchen bäst och tog ledningen. Jonathan Ljungberg gjorde målet, redan i 19:e minuten.

Marstrand kvitterade till 1–1 i 34:e minuten, genom Ebubekir Tünay. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Hannes Andersson träff och gav Marstrand ledningen.

I 67:e minuten slog Jerry Thörner till, och kvitterade för Lekstorp.

Marstrands Hannes Andersson gjorde 3–2 i 70:e minuten på straff.

Linus Schyum kvitterade för Lekstorp med knappa kvarten kvar.

Först med åtta minuter kvar att spela tog Lekstorp ledningen genom Jonathan Ljungberg.

Lekstorp ökade ledningen till 3–5 bara sex minuter senare genom Jesper Ljungberg. Det fastställde slutresultatet till 3–5.

Marstrand har tre vinster och två förluster och 22–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lekstorp har två vinster, en oavgjord och två förluster och 6–11 i målskillnad.

Lekstorp ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Marstrand är på andra plats.

Marstrand tar sig an Tollered i nästa match hemma söndag 28 maj 15.00.