Mål av Ebubekir Tünay och Oscar Granath när Marstrand förlorade

Marstrand blev besegrade av Kärra på hemmaplan i division 5 Göteborg A herr i fotboll, där matchen på söndagen slutade 3–6 (1–2).

|
Marstrands BK förlorade mot Kärra KIF

Kärra fick en bra start på matchen. Adam Goncalves gjorde målet, redan i åttonde minuten.

Kärra gjorde också 0–2 i 36:e minuten, genom Johan Jussila.

Marstrand reducerade till 1–2 alldeles före halvtidspausen, genom Oscar Granath. Direkt efter pausen slog Victor Hansson till och ökade Kärras ledning.

I 52:a minuten slog Gustav Kristensson till, och gjorde 1–4.

Marstrand reducerade till 2–4 bara sex minuter senare genom Ebubekir Tünay.

Marstrand reducerade igen i 69:e minuten genom Ebubekir Tünay.

3–5-målet kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Simon Forsblom slog till och gjorde mål.

3–6-målet för Kärra kom direkt därefter när Gustav Kristensson på tilläggstid på nytt gjorde mål. 3–6-målet blev matchens sista.

Marstrand har en vinst och fyra förluster och 12–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kärra har fyra vinster och en förlust och 14–8 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Kärra nu ligger på fjärde plats. Marstrand är på nionde plats.

Nästa motstånd för Marstrand är Eriksberg. Lagen möts söndag 9 juni 18.00 på Ytterns IP.