Klart: KP sänder IFK Kungälvs bortamatcher

IFK Kungälv laddar som bäst för seriepremiären mot Katrineholm den 2 november. Här är ett glädjebesked till alla bandyälskare: Du som prenumererar kan se alla IFK:s bortamatcher direkt på Kungälvs-Postens sajt eller i vår app.

Kungälvs-Posten har tecknat ett avtal med StayLive om rätten att visa samtliga IFK Kungälvs bortamatcher i bandyallsvenskan under kommande säsong.

– Kungälv är ett klassiskt bandyfäste och det känns kanon att vi nu kan bjuda Kungälvsborna på bandy även när IFK spelar på bortaplan, säger Martin Björklund, sportchef på Kungälvs-Posten.

Det är StayLive som producerar sändningen och alla som prenumererar på Kungälvs-Posten kan se matcherna utan någon extra kostnad.

– Vi gör det här som ett försök den här säsongen och sedan får vi utvärdera intresset. Enligt våra beräkningar är det just IFK Kungälv och Kungälvs HK som har det starkaste publikstödet bland Kungälvsborna, men handbollen har till viss del sändningar i andra kanaler och dessutom en annan prislapp då vi köper tjänsten från ett externt bolag, därför har vi valt att visa IFK Kungälv i år, säger Martin Björklund.

Prenumererar du inte på Kungälvs-Posten än? Bara lugn, det fixar du snabbt och enkelt här.

Jacob Humlén

jacob.humlen@kungalvsposten.se