Klar seger för Romelanda mot Inter Linné på Romevi

En halvtidsledning med 3–1 utökades i andra halvleken när Romelanda slog Inter Linné på hemmaplan i division 5 Göteborg A herr i fotboll. Till slut blev det 5–1 till Romelanda.

|
Romelanda UF vann mot Inter Linné IF

Romelandas assisterande tränare och målvakt Björn Sjösvärd kommenterade matchen:

– Riktigt skön seger efter en lite stökig vecka med en hel del sjukdomar i truppen. Vi var det bättre laget idag och det gav utdelning. Siktet är inställt på andraplatsen!

Segern var Romelandas fjärde på de senaste fem matcherna, och sjätte raka segern på hemmaplan.

Romelanda fick en bra start på matchen. Daniel Larsson gjorde målet, redan i elfte minuten.

Inter Linné kvitterade till 1–1 i 19:e minuten, genom Rolando Sosa Torrico.

Romelanda tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, på nytt genom Daniel Larsson.

Romelanda ökade ledningen till 3–1 i 32:a minuten, genom Max Harris.

I den 34:e minuten fick Inter Linné Samuel Araya Granifo utvisad. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Martin Granäng träff och ökade ledningen för Romelanda.

5–1-målet kom med en minut kvar att spela, när Max Harris åter igen gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 5–1.

Romelanda har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Inter Linné har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Med fyra omgångar kvar är Romelanda på andra plats i tabellen, och Inter Linné är på elfte plats.

Söndag 18 september 16.15 spelar Romelanda borta mot Neutrala.