Hermansby i ledning i halvtid – men tappade segern mot Lekstorp

Hermansby ledde med 1–0 i paus i mötet i division 6 Göteborg A herr i fotboll hemma med Lekstorp på fredagen.

|
Hermansby IF spelade lika mot Lekstorps IF

Men Lekstorp reste sig i andra halvlek och fixade oavgjort, 1–1.

Matchen förblev jämn målmässigt till Hermansby tog ledningen i 22:a minuten, genom Emil Johansson. Kvitteringen kom på tilläggstid, när Wiktor Bernhardsson slog till och gjorde mål för Lekstorp. 1–1-målet blev matchens sista.

Hermansby har en seger, tre oavgjorda och en förlust och 8–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lekstorp har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7–14 i målskillnad. Det här var Hermansbys femte oavgjorda match den här säsongen.

Hermansby stannar därmed på åttonde plats, och Lekstorp på sjunde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Hermansby är Gamlestaden. Lagen möts torsdag 13 juni 19.00 på Gamlestadsvallen.