En poäng borta mot Älvängen för Ytterby

Älvängen hade greppet om matchen, och ledde med 2–1 efter första halvlek hemma mot Ytterby i division 4 Göteborg A herr i fotboll.

|
Älvängens IK spelade lika mot Ytterby IS

I andra halvlek jobbade sig Ytterby in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2.

– En svängig match i 90 minuter. Vi för spelet och skapar mycket chanser men de är farliga i sina omställningar. Skönt att hämta upp underläget men tyvärr 2 tappade poäng idag, kommenterade Ytterbys tränare Calle Hedén.

Alexander Stéen 2 gjorde hemmalagets mål, medan Noah Larsson gjorde båda målen för bortalaget.

Resultatet innebär att Älvängen ligger kvar på sjätte plats och Ytterby på andra plats i tabellen.

Nästa motstånd för Ytterby är Götaholm. Lagen möts söndag 23 juni 13.00 på Gamlestadsvallen.