Efterlängtad seger för Romelanda – bröt förlustsviten mot Angered BK

Romelanda har haft en tung period med fem förluster i rad i division 4 Göteborg A herr i fotboll.

|
Romelanda UF vann mot Angered BK

Men hemma mot Angered BK bröts den sviten. Det blev 2–0 (0–0) i matchen på Romevi.

Romelandas assiserande tränare Björn Sjösvärd kommenterade matchen:

– Riktigt busväder på Romevi och då är vi som starkast! Vi är det bättre laget och krigar för varandra i 90 minuter, en helt underbar seger och nu kanske vi tagit oss ut ur mörkret.

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det hemmalaget Romelanda som avgjorde matchen.

För Romelanda var det Lennart Bengtsson och Max Harris som gjorde ett mål var.

Båda lagen har nu en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, Romelanda med 6–16 och Angered BK med 8–12 i målskillnad.

För tabellens utseende betyder det här att Romelanda ligger på åttonde plats medan Angered BK har niondeplatsen.

Nästa motstånd för Romelanda är Hisingsbacka. Lagen möts fredag 30 augusti 19.15 på Backavallen.