Diseröd höll undan och vann mot Inter Linné

Hemmalaget Diseröd tog greppet om matchen mot Inter Linné i första halvlek, och ledde med 3–0 i paus. I andra halvlek kom Inter Linné närmare, men matchen i division 6 Göteborg A herr i fotboll slutade 4–3 till Diseröd.

|
Diseröds SK vann mot Inter Linné IF

Bakom de tre poängen för Diseröd låg mål från Daniel Alexandersson, Linus Carlström, Patric Gustafsson och Max Hardin, medan Claudio Esteban Machuca Avilés, Mohamed Hussein och Efiendao Nahme Clinton gjorde Inter Linnés mål.

Diseröd har två segrar och tre förluster och 14–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Inter Linné har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 9–12 i målskillnad.

Diseröd stannar därmed på tionde plats, och Inter Linné på fjärde plats, i tabellen.

Fredag 16 juni 19.15 spelar Diseröd borta mot Syrianska/Arameiska Göteborg.