2–1 mot Marstrand innebär första segern för Kareby

Kareby har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i division 5 Göteborg A herr i fotboll, efter sju spelade matcher.

|
Marstrands BK förlorade mot Kareby IS

Säsongens första seger kom på bortaplan mot Marstrand, en match som Kareby vann med 2–1 (0–0).

– Helt otroligt skönt att äntligen inkassera 3 poäng. Vi spelar väldigt fin fotboll och till slut kommer även poängen, tyckte Karebys tränare Morten Eriksen, efter matchen.

Segermålet för Kareby stod Emil Henriksson för efter 79 minuter.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 55:e minuten innan Emil Henriksson gav Kareby ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Wiggo Arneson och kvitterade för Marstrand.

Emil Henriksson, återigen, gjorde det matchavgörande målet i 79:e minuten.

Det här var Marstrands fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Marstrand stannar därmed på nionde plats, och Kareby på tionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Marstrand är Bergsjö IF. Lagen möts torsdag 23 maj 19.00 på Bergsjövallen. Kareby tar sig an Finlandia/Pallo hemma fredag 24 maj 19.00.