Målfest när Kungälv krossade Surte på Skarpe Nord

Kungälv hade inga problem med Surte i allsvenskan herr i bandy, och vann hemma med utklassningssiffrorna 11–0 (6–0).

|
IFK Kungälv vann mot Surte BK

Kungälv har nu fem raka segrar. Surte har tolv förluster i rad.

Kungälv startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara en minut slog Lukas Persson till framspelad av Patrik Sunnanängs.

Kungälv ökade ledningen till 2–0 snabbt. I fjärde minuten nätade Lucas Widman på pass av Hugo Andersson.

Kungälv gjorde 3–0 i 20:e minuten, när Robin Karlsson slog till framspelad av Lukas Persson.

Kungälv gjorde 4–0 i 36:e minuten, när Robin Karlsson ännu en gång hittade rätt.

Kungälv ökade ledningen till 5–0 i 39:e minuten, genom Patrik Sunnanängs på pass av Lukas Persson.

Bara sex minuter senare var det Lukas Persson som såg till att Kungälv ökade ledningen på nytt, till 6–0.

I andra halvleken gick ett överlägset Kungälv från 6–0 till hela 11–0 och tog en mycket enkel seger.

Lukas Persson gjorde två mål för Kungälv och spelade dessutom fram till två mål, Robin Karlsson gjorde fyra mål, Lucas Widman stod för ett mål och tre assists och Patrik Sunnanängs gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Kungälv stannar därmed i serieledning, och Surte sist, på 16:e plats, i tabellen.

Fredag 29 december 19.30 möts lagen igen, med Surte som hemmalag.