Kungälv tappade matchen i tredje perioden mot HA 74 Sävsjö

Det var länge en jämn match för Kungälv borta mot HA 74 Sävsjö. Men i tredje perioden avgjorde HA 74 Sävsjö och vann matchen i HockeyTvåan Alltvåan södra herr med 5–2 (0–2, 2–0, 3–0).

|
HA 74 Sävsjö vann mot Kungälv

Kungälv tog ledningen efter 15.08, genom Hannes Asp på pass av Wilhelm Grevle och Teodor Edhage.

Kungälv ökade ledningen till 0–2 efter 17.11, genom Filip Steussloff assisterad av Wilhelm Grevle och William Jacobson.

Efter 13.52 i andra perioden nätade Anton Malmberg, på pass av Robin Felix och Victor Lindman och reducerade åt HA 74 Sävsjö.

Victor Lindman gjorde dessutom 2–2 efter 18.49 framspelad av Jesper Karlsson och August Alexandersson.

HA 74 Sävsjö spelade bra i tredje perioden och gick från 2–2 till 5–2 genom två mål av Filip Owesson och ett mål av Erik Berggren och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 36 sekunder kvar att spela.

Med fyra omgångar kvar är HA 74 Sävsjö på femte plats i tabellen, medan Kungälv är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Kungälv är Alvesta. Lagen möts onsdag 2 mars 19.00 i Oasen.