Kungälv Bandy U illa ute mot Gillstad – Larsson matchhjälpe på övertid

Kungälv Bandy U låg under sent in i andra halvlek i hemmamatchen i division 1 västra herr i bandy mot Gillstad.

|
IFK Kungälv vann mot Gillstad SK

Men laget vände underläget, och vann, med 5–3 (3–1) i fredagens match på Skarpe Nord.

Segern var Kungälv Bandy U:s femte på de senaste sex matcherna.

Kungälv Bandy U startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Albin Larsson till framspelad av Gustav Olsson.

Kungälv Bandy U ökade också ledningen till 2–0 i 22:a minuten, när Gustav Olsson fick träff på pass av Albin Larsson.

Kungälv Bandy U gjorde också 3–0 i 24:e minuten, när Albin Larsson ännu en gång slog till.

Gillstad reducerade till 3–1 på stopptid i första halvleken, genom Simon Mayer på pass av Andy Svensson.

Gillstad reducerade igen i 52:a minuten genom Erik Trolme framspelad av Andy Svensson.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Christoffer Hansson på pass av Simon Steinsson och kvitterade för Gillstad.

Gustav Olsson, återigen, gav Kungälv Bandy U ledningen på pass av Filip Olausson med knappa kvarten kvar.

5–3-målet kom på tilläggstid, när Albin Larsson återigen slog till och gjorde mål framspelad av Erik Bertilson. Det fastställde slutresultatet till 5–3.

Albin Larsson gjorde tre mål för Kungälv Bandy U och ett målgivande pass och Gustav Olsson stod för två mål och ett assist.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Kungälv Bandy U på tredje plats och Gillstad på nionde plats.

Söndag 14 januari 16.00 spelar Kungälv Bandy U borta mot Mölndal.