Kungälv Bandy U besegrade Gillstad efter Albin Larssons dubbel

Det blev Kungälv Bandy U som gick segrande ur mötet med Gillstad i division 1 västra herr i bandy på bortaplan, med 6–4 (2–2).

|
Gillstad SK förlorade mot IFK Kungälv

Det var andra raka för Kungälv Bandy U, efter 6–2-segern mot Gripen Trollhättan i premiären.

Kungälv Bandy U gjorde första målet. Albin Larsson slog till framspelad av Filip Olausson, redan i tolfte minuten.

Gillstad kvitterade till 1–1 i 32:a minuten, när Christoffer Hansson fick träff på pass av Svante Dahlberg.

Gillstad tog också ledningen strax före paus, genom Svante Dahlberg.

Kungälv Bandy U kvitterade till 2–2 på tilläggstid i första halvleken, återigen genom Albin Larsson framspelad av Filip Olausson.

Kungälv Bandy U startade också andra halvleken vassast. Laget gick upp till en 2–3-ledning. Men Gillstad svarade och kvitterade till 3–3.

Därefter var det dock Kungälv Bandy U som avgjorde. Laget gjorde tre mål på tio minuter till 3–6. Gillstad hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 4–6.

Kungälv Bandy U:s Filip Olausson hade fyra assists. Svante Dahlberg gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål för Gillstad.

Nästa motstånd för Kungälv Bandy U är Höjden. Lagen möts söndag 26 november 13.00 på Skarpe Nord.