Formstarka Kungälv tog ännu en seger

Kungälv fortsätter starkt i division 1 västra Götaland herr i innebandy. När laget mötte Pixbo hemma i Mimershus på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 8–4 (3–2, 2–2, 3–0). I och med detta har Kungälv fyra segrar i rad.

|
IBK Kungälv vann mot Pixbo

I första perioden var det Kungälv som var starkast. Laget vann perioden med 3–2.

Andra perioden slutade 2–2 och ställningen efter två perioder var 5–4.

I tredje perioden var Kungälv starkast och gick från 5–4 till 8–4 genom två mål av Hannes Andersson och ett mål av Tobias Sanne och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 43 sekunder kvar att spela.

Noterbart är att Kungälvs Hannes Andersson stod för tre mål och ett assist och Oscar Olsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Kungälv har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Pixbo har två vinster och tre förluster.

I tabellen innebär det här att Kungälv nu ligger på femte plats. Pixbo är på tredje plats.

Kungälv tar sig an Vänersborg i nästa match borta lördag 17 december 16.00.