Dålig start sänkte Kungälv mot Boro/Vetlanda

Kungälv gjorde en dålig första period på bortaplan mot Boro/Vetlanda i HockeyTvåan Alltvåan södra herr, som redan efter första perioden ledde med 3–0. Kungälv arbetade sig närmre, men förlorade matchen med 6–4 (3–0, 1–1, 2–3).

|
Boro/Vetlanda vann mot Kungälv

Boro/Vetlanda började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara 01.09 slog Alexander Sanfridsson till assisterad av Alfred Kjellflo och Hampus Karlsson.

Boro/Vetlanda ökade ledningen till 2–0 snabbt. Efter 2.17 nätade Tatu Pulkkinen.

Boro/Vetlanda ökade ledningen till 3–0 snabbt. Efter 3.34 slog Alexander Sanfridsson till på nytt på pass av Joakim Fransson och Hampus Karlsson.

Kungälv reducerade dock till 3–1 genom Andreas Torkelsson efter 12.57 i andra perioden.

Efter 18.07 ökade Boro/Vetlanda på till 4–1 genom Joni Nikko. I tredje perioden var det i stället Kungälv som hade övertaget. Laget vann perioden med 2–3 men Boro/Vetlanda kunde hålla undan och vinna matchen med 6–4.

Gustav Martinson gjorde ett mål för Kungälv och spelade fram till två mål. Boro/Vetlandas Hampus Karlsson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Det här betyder att Kungälv ligger på nionde plats i tabellen, och Boro/Vetlanda är på tionde och sista plats.

Fredag 25 februari 19.00 spelar Kungälv borta mot Grästorp.