fbpx
 • Följ med på sparesa!

  Följ med på Resekompaniets sparesa i samarbete med Kungälvs-Posten.

  Följ med oss till den gamla tyska kurorten Ostseebad Binz där vi bor på en mycket fin SPA-anläggning, äter gott och njuter i fyra dagar.

  Dag 1: 12 mars

  Vi startar på Nytorget i Kungälv kl. 06.00. Resan går via Öresundsbron och färjan Gedser–Rostock till Tyskland. Väl i Tyskland har vi ca 16 mil kvar till vårt mål. Ca 17.00 beräknas vi ankomma till hotellet och därefter serveras middagsbuffén.

  Dag 2–3: 13–14 mars

  Under dessa dagar njuter vi av SPA-miljön. Vi rekommenderar också en promenad in till ortens kärna för besök i några av de små butikerna. På lördagen gör vi en utflykt till Stralsund för de som önskar. På kvällen serveras middagsbuffé.

  Dag 4: 15 mars

  Efter frukost beger vi oss hemåt. Resan går via Bordershoppen i Rostock och färja till Gedser och vidare upp via Öresundsbron. Vi beräknar ankomma till Nytorget i Kungälv ca 21.20.

  Pris: 3 675:- för Kungälvs-Postens prenumeranter. Ordinarie pris 4 095:- (Reservation för ev. valutahöjning.)

  Enkelrumstillägg 600 kr/person.

  I priset ingår del i dubbelrum på Dorint Seehotel Binz Therme med halvpension, entré till SPA-avdelningen och möjlighet att delta i gruppaktiviteter samt buss, färjor och utflykter enligt program. SPA-behandlingar kan bokas!

  Bokas endast hos Resekompaniet 0303-109 60

  Begränsat antal platser!