Vad vore väl en julfest utan Kungälvs lucia …

Onsdagen den 12 december hade föreningen julfest och nästan 50 personer hade anmält sig. Förväntansfulla julfestfirare fick som inledning höra lilla söta Elsa-Märta ta ton och sjunga julsånger och farmor Kerstin Lundblad hjälpte till och stöttade när texten svek. Den sötaste lilla lucior vi sett och vad månde det bli av detta lilla flickebarn, kom ihåg var ni såg henne först.

Ljuset dämpades och i korridoren hördes ljud av vacker sång och in skrider Kungälvs Lucia. Med en blandning av nya och gamla julsånger förärades vi den vackraste stämsång man kan önska sig och applåderna ville aldrig ta slut. Det var nog en av de mest skönsjungande luciatrupper på länge och trots att dom bara var fem så fyllde dom hela Lilla salen med sin skönsång.

Vi bjöds på glögg, pepparkakor, landgång,julmust,kaffe och tårta allt förtjänstfullt uppdukat av den fantastiska kaffekommiten som som vanligt gjorde ett strålande jobb, tusen tack till dom. Förtroendevalda i föreningen tackades för sina insatser i år med varsitt present kort på blommor.

Ett lotteri med många fina vinster hade vi också och många glada vinnare gick hem med både choklad, kaffe och andra saker som hör julen till. Vår ordförande Cissi Jonsson tackade alla som under året deltagit i våra verksamheter och medlemsmöten.

Tusen tack till er alla som bidrar till att göra reumatikerföreningen till vad den är. Till alla förtroendevalda, cirkelledare och medlemmar. Tack för i år!

Beryl Svanberg