Månadsmöte med underhållning

Onsdagen den 20 mars hölls årets andra månadsmöte med underhållning. När ordföraren Gustav Lundmark hälsat alla välkomna och klarat av dagordningen och låtit listor cirkulera om anmälningar till olika aktiviteter i vår, bland annat vårfest i maj och andra aktiviteter, var det dags för underhållningen.

Det var The Rose Praliner som vi fick välkomna upp på scenen, som bestod av Ingmari Dalin från Göteborg och Susanne Pettersson från Ytterby. Denna duo framförde med sång och gitarrspel välkända låtar från film och musikaler från 1920-talet till 2000-talet varvades med roliga dialoger med humor och glimten i ögat. Några höjdpunkterna var God morron stjärnljus, Elvis hart break hotell, Gabriellas sång, Abba:s Fernando och många flera goda praliner.

Det blev en härlig stämning i lokalen med långa applåder. Underhållningen avbröts för kaffe med tillbehör. Efter underhållningen blev det dragningar på lotteriet där föreningens lotteriansvarig Lisbeth Andersson duka fram ett blomsterbord till alla glada vinnare.

Jan-Erik Karlsson