Amfetamin påträffat på adress i Komarken – kvinna misstänks för drogförsäljning

Narkotika hittades vid en husrannsakan på en adress i Komarken på tisdagkvällen.

En kvinna misstänkts för narkotikaförsäljning, för andra gången på kort tid.

Polisen gjorde en kontroll av ett fordon på Bäckgatan i Kungälv vid 18.30-tiden på tisdagskvällen där föraren, en man 55-årsåldern, visade tecken på påverkan av narkotika.

Kort därpå begav sig två polispatruller till en adress i Komarken.

– Det är med anledning av stoppet på Bäckgatan som det fattas misstankar och man gör en husrannsakan på den här adressen. Man hittar amfetamin, narkotikaklassat läkemedel, kanyler, en våg, en pipa och en summa kontanter. Det är andra gången på kort tid som vi åker dit med misstanke om narkotikaförsäljning, säger Lars Berntsson, på Kungälvspolisen.

På adressen bor en kvinna i 40-årsåldern som nu misstänkts för narkotikabrott eget bruk och narkotikabrott i överlåtningssyfte.

För drygt en månad sedan, när polisen gjorde husrannsakan i samma lägenhet, påträffades även då narkotika och likande prylar, vilket gör att kvinnan för andra gången på kort tid anmäls misstänkt för narkotikaförsäljning.

Vilken koppling mannen i bilen på Bäckgatan har till kvinnan eller den aktuella adressen vill Lars Berntsson inte gå in på, men det ska inte finnas några misstankar mot mannen angående det som polisen påträffade i kvinnans lägenhet.

Mannen är dock misstänkt för narkotikabrott och grov olovlig körning efter fordonskontrollen tidigare på kvällen.

Catrin Hansson

catrin.hansson@kungalvsposten.se