Arkivfoto.

Misshandel – slog med knytnäve mot huvudet

En kille blev förföljd och misshandlad av en man när han var på väg hem efter en fest. Killen fick ta emot knytnävsslag och fick söka sjukvård efter händelsen.

Det var vid halv fyra på fredagsnatten som en kille i 20-årsåldern var på väg hem efter en fest. När han gick av bussen vid Kungälvs busstation passerade han en vit minibuss där en man stod.

– Mannen gör själv anmälan från sjukhuset och berättar att mannen följde efter målsägaren. När han vände sig om så blir han slagen med knuten hand i ansiktet. Slaget träffar vid vänster öga och han ramlar omkull, säger Mahlin Engstrand vid polisen i Kungälv.

Gärningsmannen ska också ha slagit killen tre till fyra gånger i ansiktet när killen låg på marken men avbröt när minibussen kom dit och lämnade platsen i fordonet.

Killen som blev misshandlad fick ett jack under ögat, ett svullet ansikte och sned näsa. Enligt honom så vet han inte vem gärningspersonen är. Polisen har dock fått ett signalement på en man mellan 20 och 25 år som är kraftigt bygd och medellång. 

Ingen person är gripen för händelsen.

Kajsa Lind

redaktion@kungalvsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar