Galet glad. Antonina Kobylinski Kihlgren på radiostationen Pirate Rock är inbjuden till Prins Daniels entreprenörsdag 2018. Foto: Charlotte Gad

Guldkantad inbjudan för Pirate Rock

Antonina Kobylinski Kihlgren på radiostationen Pirate Rock i Rollsbo fick en personlig inbjudan till Prins Daniels entreprenörsdag i Stockholm 22 mars.

Grattis till inbjudan! Men vad är prins Daniels entreprenörsdag för något?

– Jag vet inte så mycket egentligen, mer än att det är unga entreprenörer och företagare från hela Sverige som bjudits in och att det är extremt stort att få en inbjudan. Vi på Pirate Rock är hedrade och tacksamma och jag är superglad att jag ska få åka dit.

Vad händer under entreprenörsdagen?

– Förhoppningsvis får jag träffa Prins Daniel. Han ska hålla tal under dagen och så blir det seminarium och diskussioner på temat att driva företag. På kvällen är det mingel och middag.

Vet du vem som nominerat dig, och varför?

– Det är vår bank Swedbank. Det är nog folk där som sett hur vi brinner för det vi gör och hur mycket vi har kämpat. Det känns extra kul eftersom det är väldigt många nominerade och så väljs hundra företag ut i hela Sverige.

Är det bara du från Pirate Rock som åker dit?

– Inbjudan är personlig och gäller bara mig, men jag åker gärna ensam. Har man någon med sig så hänger man ju bara med den personen. Jag vill mingla och knyta kontakter med andra företagare och lära mig saker av de andra som är där. Till exempel vill jag har råd och tips om hur man kan sticka ut när det gäller marknadsföring. Jag är inte den som är tyst av mig så det går säkert bra.

Vad ska man ha på sig på en entreprenörsdag med en prins?

– Det står business casual i inbjudan, men jag klär mig som jag brukar. Det får bli kängor, svarta jeans, en Pirate Rock t-shirt och håret i en knut på huvudet, så är jag klar sen. Dräkt och pumps är inget för mig.

Anna Hedlund

Relaterade artiklar
Fler artiklar