Bandyhall-fråga mest lästa insändaren

Här är topplistan över 2016 års mest lästa insändare. För att skriva en egen insändare: mejla till redaktion@kungalvsposten.se – eller klicka helt enkelt här.

5) Kommunen får sig en känga för sin satsning på rörlig bild. ”Vilket slöseri med resurser. Som skattebetalare blir jag arg”, skriver Laila Olsson.

4) Signaturen ”Legitimerad sjuksköterska” har tröttnat på arbetsmiljön på Kungälvs sjukhus och meddelar: ”Med gråten i halsen tar jag nu steget och säger upp mig”.

3) Jan Skånberg vädrar sin besvikelse efter att han och flera andra fått parkeringsböter i samband med ett besök på Pingstkyrkans loppmarknad.

2) Kungälvs HK:s dåvarande ordförande Roger Boström kastar sig in i debatten om en framtida bandyhall. ”Det är oerhört angeläget att kommunen utvecklar stödet till de många föreningarnas ungdomsverksamhet. En satsning på en bandyhall/multiarena får inte innebära att denna satsning uteblir”, skriver Boström.

1) 2016 års allra mest lästa insändare är Sture Anderssons direkta fråga till politikerna: När får vi en bandyhall? ”Läste i KP att bandyn inte ens får träningstider på Skarpe nord, detta är ju bedrövligt”, tycker Andersson.

Jacob Humlén

Relaterade artiklar
Fler artiklar