Arkivfoto

Åtalas för tre rattfyllor – hade tagit amfetamin

En man i 30-årsåldern åtalas för femton olika brott. Mannen ska ha kört påverkad av droger vid tre tillfällen. Han ska också ha försökt köra ifrån polisen.

Mannen som bor i Kungälvs kommun åtalas för brott som skett vid fyra olika tillfällen. Det första tillfället stoppades mannen i Kungälv på Kodevägen när han körde en bil. Han hade då amfetamin i blodet och hade också dopningsmedel i form av sex tabletter och utöver det en kniv. Mannen har inte heller behörighet att köra bil.

En knapp månad senare träffade polisen på samma man igen på Kornhalls färja. Han ska då ha varit påverkad av GHB enligt åtalet och hade också en mindre mängd amfetamin på sig.

Efter det ska mannen tagits av polisen två gånger till. Båda de gångerna satt han bakom ratten igen, trots att han inte ha behörighet att köra bil. Först stoppades mannen i Örebro. Vid det tillfället är han också misstänkt för att haft med sig en mindre mängd narkotika och en kniv.

Bara en vecka efter den händelsen stannade inte mannen för polisen när han körde på E6:an vid Hisings backa. Även den gången hade mannen misstänkt narkotika med sig.

Mannen åtalas totalt på femton punkter och har också erkänt samtliga brott.

Kajsa Lind

kajsa.lind@kungalvsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar