Årsmöte med underhållning

SPF Seniorerna Romelanda Onsdagen den 19 februari var årets andra månadsmöte med årsmöte och underhållning. Ordförande Gustav Lundmark hälsade härliga medlemmar, som var många denna eftermiddag,välkomna. Efter en tyst minut och parentation för medlemmar som avlidit under 2019 började årsmötet.

Gustav Lundmark omvaldes som ordförande, och nyvald till styrelsen blev Ingemar Johansson. Lisbeth Andersson, Rune Fritsby och Ove Bidås avtackades med blommor, då de lämnat sina uppdrag i föreningen efter många år i styrelsen och andra aktiviteter.

Rapport från KPR lämnade Björn Thoren, och Birgitta Hjälm från resegruppen informerade om kommande resor. Därefter var det dags att välkomna dagens underhållare. Denna gång var det Ninas Trio från Trollhättan. Med Nina Andersson på gitarr och vokalist, Gunnar Person dragspel och Lasse Svanström på bas, blev det en härlig stämning i lokalen. Vi fick lyssna på blandad musik av bland annat Alf Robertsson och Dan Andersson. Underhållningen avbröts för kaffe. landgång och kaka.

Som avslutning blev det dragningar på lotteriet där det blev många glada vinnare. Ordföraren avslutade mötet och hälsade alla välkomna åter på nästa månadsmöte den 18 mars.

Jan-Erik Karlsson