Årsmöte med musikkryss

Den 19 Februari höll Kareby SPF Årsmöte. Efter sedvanlig genomgång av dagordningen tog allvaret vid. Odförande Gösta Skölden prickade av punkt efter punkt. Inga större förändringar gjordes, de flesta valdes om. Så var då sanningens ögonblick inne. Skulle det bli ansvarsfrihet?! Så klart det skulle! Fattas bara!

Det bjöds goda smörgåsar och kaka. ”Flickorna i köket hade väl varit uppe före tuppen för att få allt i ordning. Underhållningen stod Lennart Hellberg för, han spelade dragspel och sjöng gamla goa låtar som vi skulle gissa namnet på och sätta in i ett kryss. Klurigt och kul. Fast minnet…!

Bertil Josefsson redogjorde för ett kommande besök på en remfabrik och ett på Volvo lastvagnar nu i vår. Eva Andersson fixade en Bingokväll i Gamlestan. Det tackades för lång och trogen tjänst, delades ut blommor och choklad. May och Mona, det ”gamla” radarparet som i åratal har prackat på oss lotter nämndes särskilt. Eva och Gullvi har tagit över. Men när sedlarna å mynten så småningom försvinner så är det ”färdigprackat” för alla föreningar. Och de som bestämmer kunde väntat tills vi 20- och 30-talister hade ”checkat ut” och inte ställt till det för oss!

Alla har inte och kan inte SWISHA! Så var då själva Ååsmötet över och vi kunde ägna oss åt att räkna poäng i melodikrysset, många hade alla rätt och fick pris för sitt kunnande, som de var väl värda. Ja vi har trevligt och gemytligt när vi träffas, det ser alla i styrelsen till, det märks också på medlemsantalet som stadigt ökar. Gösta Sköldén slog klubban i bordet och 2019:s Årsmöte läggs till handlingarna.

Carin Kjellman