Anders Lundin har blivit sjuk och ställer in sitt framträdande av visföreställning Expedition: Livet - från apa till självförverkligare på Mimers hus den 7 mars. Pressbild

Anders Lundin ställer in

Onsdagen den 7 mars skulle Anders Lundin ha framträtt på Mimers hus med sin visföreställning Expedition: Livet – från apa till självförverkligare. På måndagen kom beskedet att föreställningen är inställd på grund av sjukdom.

Mimers kulturhus fick på måndagen besked från Anders Lundins manager att Lundin är sjuk. Föreställningen ställs in och något nytt datum finns inte i dagsläget.

Cirka 75 biljetter var sålda. Bolaget Eventim, som står för biljettförsäljningen, kommer att kontakta biljettköparna för att återköp av biljetterna.

När KP intervjuade Anders Lundin inför föreställningen och frågade vad den handlar om, svarade han:

– Om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet. Föreställningen tar avstamp i människans första steg på savannen och svävar vidare via urskogar, oceaner, sommarstugor och nätverksproblem ända fram till TV-soffan hemma. Det är en brokig samling berättelser och visor om äventyrare, emigranter, neandertalare och om en snickrande pappa. Det är sådant som jag snappat upp och är fascinerad av och vill undersöka mer. Och det är allmänmänskligt, rörande och roligt.

LÄS HELA INTERVJUN HÄR: Anders Lundin vrider och vänder på livet

Karin Henriksson

Relaterade artiklar
Fler artiklar