Ta ingenting för givet, sådant är livet!

Jag måste se framåt och ta med mig min nyvunna lärdom att inte ta något för givet!

Jag har alltid tid för reflektion, lyfta blicken och var tacksamma för små saker i vardagslivet som gör mig glad.

Hantera rädslor med att ta reda på fakta och se möjligheter. Vad kan jag påverka, hur skapar jag en trygghet och glädje som jag kan sprida.

Nu måste vi ta ansvar för varandra och jag måste bli mycket mer medveten om hur jag påverkar andra.

Tänk om våra politiker inte bara i denna tid när coronaviruset härjar fritt i vår värld, samarbetade tillsammans med att fatta långsiktiga och kloka beslut för mänskligheten och vår miljö.

Vilken styrka vi har när vi visar solidaritet och respekt för varandra. Vi måste fortsätta denna väg, då skapar vi en ljusare framtid med omtanke om varandra.

Jag skall inte tillåt mig själv att låta denna svåra tid vi är inne i nu bara passera utan lära mig och göra något mycket bättre med mitt liv!

Ta mig tid att reflektera varje dag, hitta min inre fridfullhet genom att använda mina positiva tankar och bilder som vägvisare för att få mig i harmoni med mig själv.

Många av oss är sökare, vi behöver inte alltid ha svar på allting utan våga möta oss själva själsligt. Det finns många sätt att gå tillväga om du vill närma dig själv. Våga vara nyfiken utan att döma innan du själv bildat dig en uppfattning.

Det är dags att vakna upp och se livets alla möjligheter. Lär dig mer om dig själv, våga utmana dig och se vad som händer.

Jag har lärt mig att uppskatta små saker som jag annars tog för givet. Att stressa eller stanna upp och vara tacksam är ett val jag själv gör.

Stress gör oss sjuka både kroppsligt och själsligt, att stanna upp i sin vardag och vara tacksam ger mig livsglädje och fridfullhet.

Tacksamhet stärker mitt immunsystem vilket gör mig lugn och samlad. När jag är tacksam bär jag ingen rädsla och oro.

Jag vill leva och dela min glädje för att göra skillnad här och nu!

Nu är tid att visa att vi bryr oss om varandra och att vi alla kan göra skillnad tillsammans.

Matina Larsson