Från schlager till Elvis

Aktiva seniorer Så löd rubriken för Aktiva Seniorers första möte för hösten där Lars-Erik Frendberg och gästen David Carbe bjöd oss ca 200 åhörare på en fantastisk förmiddag.

Lars-Erik, känd som Trollhättans Elvis, inledde med välkända Loving you. David svarade med att bjuda på en egen alldeles nyskriven låt Flying boggie. Visst är han, som Lars-Erik sa, det bästa som hänt musik-Sverige nu. Självklart fick vi också njuta av hans flyhänta fingrar i Anitras dans.

Berghagens En akustisk gitarr, Wiklunds känslosamma Vi ska gå hand i hand samt Du är det finaste jag vet utgör ett axplock av dagens låtar. Teleteknikens möjligheter använde Lars-Erik vid framförandet av How great they are. Till full orkester sjöng Lars-Erik med fint komp av David. Mäktigt! Roy Orbinssons California Blue där Lars-Erik stod för bastonerna och David för de höga gav nog många gåshud.

Sista numret var ett härligt gospelpotpurri med bl.a Down by the Riverside samt When the Saints go marsching in. Ihållande applåder resulterade i ett extranummer och vi fick njuta av I can´t stop falling in love with you.

Blandad information fick som vanligt ta del av. Programgruppen informerade om de närmast kommande aktiviteterna. Mer om dessa kan man läsa i programbladet eller på hemsidan. Noteras bör att ytterligare besök på Tingsrätten är bokat den 24/11.

Nästa månadsmöte den 27/11 gästas vi av Janne Magnarsson, känd från Öbarna, och Carita Jonsson.

Inga Isaksson