Påskfest 2017 i Inlandsgården

Hermansby PRO

Långt ifrån vår, men ändå påsk, kall o ruggig. Detta var inte stämningen hos de 58 medlemmarna som hade traditionell påskfest i Inlandsgården, denna fina lokal som har varit plats för många glädjande tilldragelser genom åren.

Våra duktiga festmakare, Anita, Gerd, Göte, Ingemar och Gittan hade åstadkommit ett dignande bord med åtskilliga läckerheter, ägg, sill, ”Jansson” var också med! Samt ytterligare läckerheter. Sivs trio inledde med musik och sång, vår f.d. ordförande Gerhard hade, som vanligt, fixat allsångsblad, och sjöng vår signaturmelodi om vårt Hermansby PRO, skriven av honom själv till dragspelskomp. av Sten.

Det blev hämtning av läckerheter från buffén, tillsammans med medhavda drycker, blev det riktigt festligt. Festen fortsatte med allsång, Ingemar, sångaren och historieberättaren, fick oss att skratta gott, sjunga med i välkända visor.

Det blev dragning på Mariannes välfyllda lotteribord, kaffe och kaka serverades av Anita och co: de dansanta fick en svängom. Vår ordförande Berndt framför vårt tack för god mat, underhållningen av Siv, Sten och Ingmar, och vår festkommitté. Vi går belåtna hem, för att kanske, fira ännu en påsk.

Rolf Bengtsson

Relaterade artiklar
Fler artiklar