Årsmötet med underhållning

Kareby SPF Seniorerna Den 18 Februari höll Kareby SPF årsmöte. Det var fler medlemmar än på ett vanligt månadsmöte. Genomgång av tjugofem punkter. Segt men nödvändigt! Tur att Gösta, ordföranden alltså, har gnistan och därtill humor, så t.o.m. ett årsmöte kan ge upphov till ett skratt då och då. Och,,, jojo men, full ansvarsfrihet gick igenom, i år också! Inga större förändringar gjordes utan de tidigare valda stretar på.

Så småningom blev det paus. Kaffe, goda smörgåsar och kakor piggade upp. Tack till ”flickorna i köket”.

Så gjorde även den kluriga underhållningen som Lennart Hellberg bjöd på. Ett Kryss som skulle fyllas i med hjälp av melodier som Lennart spelade på dragspelet. Han historier var också roliga, men sanningshalten…?

Bertil Josefsson påminde oss om Lars Lerin´s utställning på Fregatten i Stenungsund, pågår in i Mars.

Och som kvittrande vår fåglar fortsätter sånggruppen att pigga upp åhörare på äldreboende. Och se´n några ord om en välförtjänt utnämning. Inte till åren äldst men väl som styrelsemedlem i föreningen, dessutom en mycket nyttig sådan!

Nu gick han och blev HEDERSMEDLEM också! Tänka sig!! Men efter allt han har uträttat under årens lopp när det gällt ekonomi i bankaffärer och en hel del annat så är han väl värt titeln. Det är Ingemar Knutsson vi talar om.

Hans meritlista är imponerande. Det är ett privilegium för Kareby Spf att ha ett sådant arbetsbi som medlem.

Fast du behövs nog i fortsättningen också så slappna inte av för mycket, för tidigt!

Gösta överräckte blommor och en gåva till mottagen. Jo ett tal hölls också, före blommorna.

Ingemar har stått till förfogande i arton år och utfört ett arbete utöver det vanliga. Så du är väl värd varenda blomma och vartenda berömmande ord som en vältalig Gösta överöste Dig med. Slicka i Dig! Ha de´ gött. Vi ses på ”kattmånadsmötet”.

Carin Kjellman