fbpx
 • Följ med på sparesa!

  Resekompaniet i samarbete med Kungälvs-Posten bjuder in våra prenumeranter till den gamla tyska kurorten Ostseebad Binz mellan 7-10 mars.

  07 mars 

  Vi startar på Nytorget i Kungälv kl. 06.15. Resan går via Öresundsbron och vidare med färjan Gedser-Rostock till Tyskland. Väl i Tyskland har vi ca 16 mil kvar till vårt mål. Ca 17.00 beräknar vi ankomma hotellet. Middagsbuffé ingår på kvällen.

  08-09 mars 

  Under dessa dagar njuter vi av SPA miljön. Vi rekommenderar också en promenad in till ortens kärna för besök i några av de små butikerna. På lördagen gör vi en utflykt till Stralsund för de som önskar hänga med. Middagsbuffé ingår på kvällen.

  10 mars 

  Efter frukost beger vi oss hemåt. Resan går via Bordershoppen i Rostock och färja till Gedser och vidare via Öresundsbron. Vi beräknar ankomma Nytorget i Kungälv ca 21. 30.

  Pris: 3675:- för Kungälvs-Postens prenumeranter , ordinarie pris  4095:- (reservation för ev valutahöjning)

  I priset ingår del i dubbelrum på Dorint Seehotel Binz med  halvpension, entré till SPA avdelningen och möjlighet att delta i gruppaktiviteter samt buss, färjor och utflykter enligt program. Enkelrumstillägg 600kr / person.

  SPA-behandlingar kan bokas!

  Bokas endast hos Resekompaniet 0303-109 60.