”Skäms på er, pensionärer!”

Till alla er obstinata pensionärer över 65 som beter er som bortskämda tonåringar.

För att skydda er under rådande katastrof med coronaviruset stänger vi ner mycket i samhället, vi riskerar våra jobb, vår ekonomi, våra barns framtid och vårt liv för att skydda er. Vad gör ni?

Jo, många av er struntar i de restriktioner som myndigheterna ger. Ni struntar i att de allmänna råden är att ni ska stanna hemma. Vi gör allt för att skydda er och ni har mage att respektlöst bara strunta i detta och fortsätta ert liv precis som vanligt. Ni går och handlar, ni går och fikar, ni åker buss och beger er ut på diverse olika utflykter och aktiviteter. Man ser er överallt!

Ni säger att ni är inte rädda för viruset. Ni är inte oroliga, ni tar chansen. Ingen ska säga till er vad ni får göra, ni har alltid gjort det ni velat! Ni uppför er riktigt illa! Det är nya tider nu och ni MÅSTE lyssna och förstå. Detta är allvar! I rådande situation borde ni skämmas för ert respektlösa handlande. Gör er plikt och ta ert ansvar och visa hänsyn, stanna hemma, gå inte ut.

Gör detta för att rädda er själva, rädda samhället, jobben och minska belastningen i vården. Tänk på kommande generationer och inte bara på er själva. Ta hänsyn till era medmänniskor så som de gör för er och inse fakta, vi är i en allvarlig och ovanlig situation och alla måste göra sitt för att bekämpa detta så att vi kan komma tillbaka till vardagen snart igen.

Och till sist, till alla er äldre som faktisk tar hänsyn och stannar hemma, en eloge till er och stort beröm och TACK!

Tillsammans ska vi bekämpa detta!

Arga Medmänniskan