Stöd din lokala taxi

I dessa tuffa coronatider tappar taxi en stor del av sina kunder. För att i fortsättningen kunna erbjuda våra kunder service dygnet runt behövs personal. Det har vi, bra personal med rätt serviceanda.

För att kunna behålla dem behöver vi er hjälp. Mer körningar. Ni företag, stora som små, privatpersoner, kommunen, vårdcentraler, sjukhusen, servicehusen m.m. Alla behöver taxi.

Tänk efter. Taxi finns alltid till hands, kör vart som helst, när som helst. Ingen körning är för lång, ingen körning är för kort. Vi finns inte längre bort än din telefon.

Anlita oss för dina transportbehov, av alla dess slag. Persontrafik, arbetsresor, försäkringsresor, sjukresor, bröllop, begravning m.m. Budtransporter för allt från brev till tyngre föremål. Taxi är billigt, snabbt och bra. Du betalar för den tid transporten tar.

Taxi Pelle består idag av 6 fordon av olika storlekar, 14 taxichaufförer och 2 kontorister med egen beställningscentral. Idag ombesörjer vi större delen av Kungälvs kommun med taxi dygnet runt. Vi vet att servicen är mycket värdefull för våra kunder och mycket omtyckt. En av våra större kunder är vårt sjukhus, där behövs taxi dygnet runt.

Välkommen att boka din transport.

Per-Olof Karlsson

0303-634 44, info@taxipelle.se