Säljstart för ny etapp i Tjuvkils Ängar – Villa Dalen Öst

Under våren säljstartar Marstrands Exploaterings AB ytterligare en etapp i Tjuvkils Ängar med namnet Villa Dalen Öst. Det är den sjätte etappen i projektet och består av sju villor om 117 kvm, alla med gångavstånd till hav och natur. Husmodellen som kommer att byggas i Villa Dalen Öst kan ses i ett par av de tidigare etapperna.

– Husmodellen finns i tidigare etapper och har visat sig vara mycket omtyckt. Bland annat finns möjligheten att välja bland olika planlösningar på plan två och husköparen kommer att få göra tillval både interiört och exteriört säger Helena Höckert Winemar, sälj- och marknadskoordinator på Marstrands Exploaterings AB.

Nytt för etappen Villa Dalen Öst är att varje hus kommer att få en laddbox.

– Vi vill värna om miljön och underlätta för de som har en elbil. Vi tror att det ger ett mervärde till de som väljer att bosätta sig här, säger Helena.

Förskola kommer byggas

Området Tjuvkils Ängar är optimalt för den som vill bo nära hav och natur och i området finns en hamn och en liten badstrand med brygga, simskola och seglingsskola. Inom 20 minuters avstånd finns både skola, förskola och matbutiker med hemkörning samt köpcentret Kongahälla Centrum med närmare 100 butiker. Något som kommer att gynna barnfamiljerna är att kommunen har fastställt att en förskola kommer att byggas på Tjuvkils Ängar. För att ta sig till Göteborg kommunalt går bussar från Tjuvkil samt tåg från Ytterby station. Det finns ett par golfbanor i närheten och Marstrand ligger endast 10 minuter bort med ett utbud av restauranger, spa och bageri.

– Det finns ett utbud i närområdena som passar alla åldrar. Det stämmer överens med de boende som bor i Tjuvkils Ängar. I de tidigare etapperna kan vi se en blandning av såväl unga par som barnfamiljer och äldre vilket bidrar till områdets trivselfaktor, säger Helena.

Information om säljstarten för Villa Dalen Öst kommer att läggas ut på Tjuvkils Ängars och Fastighetsbyrån Kungälvs hemsidor.

Kontakt

Helena Höckert Winemar

Marknad&försäljning

tel. 0739-29 56 67

helena@tjuvkilsangar.se

Lars Bonander

Projektledare/Marknad&försäljning

info@tjuvkilsangar.se

Carolina Zanders

Mäklare Fastighetsbyrån i Kungälv

Tel. 0303-645 52

carolina.zanders@fastighetsbyran.se

www.tjuvkilsangar.se